Buscar

«Fràgil: espectacle de clown gestual»

Fecha Inicio: 5 - mayo - 2023
Fecha Fin: 5 - mayo - 2023
horas
Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló (Enmig, 17. Castelló)
OTRAS FECHAS
No hay más fechas

Cicle «Cuentahucha» d’espectacles d’arts escèniques per a públic familiar

Maria Andrés: “Fràgil: espectacle de clown gestual”

Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló (Enmig, 17. Castelló)

Divendres, 5 de maig, 18.30 hores. Reserva gratuïta d’entrades aquí.

Per raons d’aforament i donar possibilitat de major assistència de públic menor d’edat, s’autoritzarà únicament un acompanyant adult per cada nen o nena que assisteixi a la representació)

LINK a Fràgil: https://www.youtube.com/watch?v=WDcVK_wZpNI&feature=youtu.be

“Fràgil” és un espectacle de clown gestual i físic combinat amb nous llenguatges com la poesia. L’espectacle té una durada de 50 minuts i és apte per a tots els públics realitzat per l’actriu i pallassa Maria Andrés.

A partir del moment de la sortida de l’interior d’una simple caixa de cartó, es dona inici a un divertit i boig viatge a través de les emocions, la incomunicació i les absurditats humanes, esperant que arribi alguna cosa o algú que li doni sentit a la nostra espera. Caure i aixecar-se. Caure i aixecar-se. Caure i aixecar-se…

I enmig de tot això, continuar jugant, continuar somiant i, sobretot, continuar rient-nos de nosaltres mateixos. Perquè, entre caiguda i caiguda… Qui no s’enamora?. D’aquesta manera es fusionen les eines clàssiques del clown gestual amb nous llenguatges com la poesia per a abordar la fragilitat humana des de l’optimisme.

María Andrés neix en 1991 a València, on es va diplomar en Art Dramàtic  pel Centre Teatral Escalante. Anys més tard es va formar durant un any en la Diplomatura de Manyaga Corporal Dramàtica i Teatre Físic en Moveo (Barcelona), especialitzant-se en la tècnica Decroux. S’ha format en clown amb Sergi Claramunt, Jesús Jara, Sergi Estebanell i Koldo Vío, entre altres; i en doblatge i locució publicitària a l’escola AC Estudis (València).

Amb una llarga trajectòria teatral, ha treballat en companyies com l’Esglai Teatre, La Coquera, Prostíbul Poètic Barcelona, IMPROU, Scura Splats, La Banda del Drac, Espín Off Produccions, La Brètola, Teatre Orgón, Andanes d’Aigua, etc.

Actualment, i després de formar-se en diverses disciplines i haver col·laborat en moltes companyies, María Andrés ens presenta en solitari el seu espectacle de clown “Fràgil”. Després de girar per festivals com ‘La imaginada’ de Tarragona, o el ‘Festival Internacional de Palhaças’ a Portugal, ‘Fràgil’ arriba a la Fundació Caixa Castelló per a proposar un diàleg entre les disciplines de clown i poesia, amb l’objectiu d’explorar nous espais escènics i generar sorpresa en l’espectador.

«Frágil» es un espectáculo de clown gestual y físico combinado con nuevos lenguajes como la poesía. El espectáculo tiene una duración de 50 minutos y es apto para todos los públicos realizado por la actriz y payasa María Andrés.

A partir del momento de la salida del interior de una simple caja de cartón, se da inicio a un divertido y loco viaje a través de las emociones, la incomunicación y las absurdidades humanas, esperando que llegue algo o alguien que le dé sentido a nuestra espera. Caer y levantarse. Caer y levantarse. Caer y levantarse…

Y en medio de todo esto, seguir jugando, seguir soñando y, sobre todo, seguir riéndonos de nosotros mismos. Porque, entre caída y caída… ¿Quién no se enamora?. De este modo se fusionan las herramientas clásicas del clown gestual con nuevos lenguajes como la poesía para abordar la fragilidad humana desde el optimismo.

María Andrés, nace en 1991 en Valencia, donde se diplomó en Arte Dramático en el Centro Teatral Escalante. Años más tarde se formó durante un año en la Diplomatura de Mimo Corporal Dramático y Teatro Físico en Moveo (Barcelona), especializándose en la técnica Decroux. Se ha formado en clown con Sergi Claramunt, Jesús Jara, Sergi Estebanell y Koldo Vío, entre otros; y en doblaje y locución publicitaria en la escuela AC Estudios (València).

Con una larga trayectoria teatral, ha trabajado en compañías como el Susto Teatro, La Coquera, Prostíbulo Poético Barcelona, IMPROU, Scura Splats, La Banda del Dragón, Espín Off Producciones, La Granuja, Teatro Orgón, Andenes de Agua, etc.

Actualmente, y tras formarse en varias disciplinas y haber colaborado en muchas compañías, María Andrés nos presenta en solitario su espectáculo de clown «Frágil». Después de girar por festivales como La imaginada de Tarragona, o el Festival Internacional de Palhaças en Portugal, Frágil llega a la Fundació Caixa Castelló para proponer un diálogo entre las disciplinas de clown y poesía, con el objetivo de explorar nuevos espacios escénicos y generar sorpresa en el espectador.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?
Ir al contenido