logo

Juny: Sentim els Parc

Sentim els parcs se celebrarà els divendres a la vesprada amb l’arribada de la temporada estival

Les regidories de Cultura, Sostenibilitat i Esports han programat una variada activitat per al mes de juny

La campanya Sentim els parcs se celebrarà, a partir d’aquesta setmana, tots els divendres a la vesprada, coincidint amb l’arribada de la temporada estival, perquè els més xicotets de la casa puguen gaudir de totes les activitats que han preparat des de les regidories de Cultura, Esports i Sostenibilitat Ambiental.

Així, aquest divendres, 3 de juny, serà el primer dia amb la nova programació i Sentim els parcs es traslladarà fins a la Plaça Vilanova d’Alcolea, on el públic assistent podrà gaudir del concert de la Banda Municipal de Castelló.

La programació d’aquest exitós cicle de dinamització que s’estén per tota la ciutat continuarà divendres que ve 10 de juny. La Plaça Mediterrani albergarà activitats de bàdminton organitzades pel Club Bàdminton Castelló, cançons i històries curtes de contingut mediambiental a càrrec d’Amics de Palanques i el lliurament de diplomes de la campanya ‘Apadrina el teu arbre’. Totes aquestes activitats tindran lloc entre les 18.00 i les 19.00 hores; i serà a partir de les 19.00 hores quan actuarà la Banda Municipal de Castelló.

El divendres 17 de juny serà el torn del Parc Corona d’Aragó, on hi haurà, de nou, cançons i històries curtes de contingut mediambiental a càrrec d’Amics de Palanques entre les 18.00 i les 19.00 hores i, a partir d’aquesta última l’actuació de la Banda Municipal.

Finalment, el 24 de juny els més xicotets podran jugar al rugbi, gràcies a la participació del Club Rugbi Castelló, de 18.00 a 19.00 hores. També hi haurà un taller d’expressió lliure amb l’artista Sara Bellés, de 18.00 a 20.00 hores i el concert de la Banda Municipal a partir de les 19.00 hores, a més d’activitats dedicades al medi ambient.

cartell_sentimelsparcs_juny